De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Top Vijf Van Deze Week: #12

17-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
topvijfsven
Dit zijn de meest spraakmakende, indrukwekkende en bijzondere gesprekken van afgelopen week. Speciaal voor jou op een rijtje gezet, zodat je ze nog eens rustig kan bekijken en weer helemaal bij bent! 
1. Barbara Baarsma gaf een inspirerende DWDD Talk, waarin zij aantoont hoe overtuigingen en emoties op gespannen voet staan met feiten en wat voor invloed dat kan hebben op onze democratie.
2. Sven Kramer kwam langs om over de Olympische Spelen volgend jaar te praten. Zal hij dan eindelijk goud pakken op de Olympische 10 kilometer? 
3. Naar aanleiding van de tribute aan George Michael op de Grammy's, brachten ook wij nog éénmaal een spetterend eerbetoon aan de in december overleden iconische artiest. 
4. Het duurt niet lang meer voordat we gaan stemmen op 15 maart, dus kwam de Stembus langs om ons bij te praten over hun nieuwe manifest, waarin ze jongeren aansporen vrij te nemen om te gaan stemmen.
5. Aanstaande maandag begint DWDD Heimwee: Het Lagerhuis. Vandaag alvast een voorproefje met alle twintig panelleden! 

6. En de leukste Lucky van deze week:

Ken je de rubriek DWDD Extra al? Hier plaatsen we elke dag exclusieve filmpjes, interviews en artikelen! Check 't hier! 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.