De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Top Van Deze Week: #8

20-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
TimTop5
Dit zijn de meest spraakmakende, indrukwekkende en bijzondere gesprekken van afgelopen week. Speciaal voor jou op een rijtje gezet, zodat je ze nog eens rustig kan bekijken en weer helemaal bij bent! 
1. Tim Hofman heeft een dichtbundel uitgebracht, 'Gedichten van de broer van Roos', die al meteen een derde druk krijgt. Tim las bij ons aan tafel een paar gedichtjes voor.
2. Een nieuwe editie van onze rubriek 'Het Groot Nederlands Songbook', met deze keer de toevoegingen van Ellen ten Damme en Nielson!
3. Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie beginnende dementie is geconstateerd. Ze schoof aan om te praten over haar film.
4. De film 'Moonlight' wordt lovend onthaald door de internationale pers en is een grote kanshebber bij de komende Oscaruitreiking. Waarom deze film zo belangrijk is, vertelt Stephanie Afrifa
5. Vrijdag werd Donald Trump geïnaugureerd als 45e president van de Verenigde Staten. Onze uitzending stond daarom geheel in het teken hiervan. 

6. En de leukste Lucky van deze week:

Ken je de rubriek DWDD Extra al? Hier plaatsen we elke dag exclusieve filmpjes, interviews en artikelen! Check 't hier! 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.