De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Top Vijf Van Deze Week: #13

03-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
sylbaudet
Dit zijn de meest spraakmakende, indrukwekkende en bijzondere gesprekken van afgelopen week. Speciaal voor jou op een rijtje gezet, zodat je ze nog eens rustig kan bekijken en weer helemaal bij bent! 
1. Afgelopen maandag waren Thierry Baudet en Sylvana Simons aanwezig bij het Lagerhuis, waar ze ook 1-op-1 in debat gingen!
2. Het boek van de maand werd door ons boekenpanel verkozen!
3. Fake news is nu al lastig te herkennen, maar met audio en visuele software kunnen nu ook videos totaal aan elkaar gelogen worden. Alexander kwam langs om ons bij te praten.
4.  Frénk van der Linden schreef in de Volkskrant een opiniestuk waarin hij pleit voor een kleurrijk kabinet. Hij kwam bij ons langs om het daarover te hebben.
5. Aan tafel ging Alexander Pechtold (D66) in debat met Gert-Jan Segers (ChristenUnie) over het onderwerp 'voltooid leven'.

6. En de leukste Lucky van deze week:

Ken je de rubriek DWDD Extra al? Hier plaatsen we elke dag exclusieve filmpjes, interviews en artikelen! Check 't hier! 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.