Elke werkdag, 19:00 op NPO 1

 • 'De verwarde cavia’ - Paulien Cornelisse

  Rubriek: Boeken

  De Verwarde Cavia Paulien Cornelisse

  Beschrijving:

  Cavia werkt op de afdeling Communicatie. In korte humoristische hoofdstukken leren we haar en haar collega's kennen. Stella van Human Resources. Ruud het enge hoofd van de afdeling Financiën. En Harm-Jan van de IT-afdeling, die al sinds 1999 een tamagotchi in leven houdt. Een cavia die in een kantoortuin tussen de mensen werkt: het klinkt wat onwaarschijnlijk, maar iedereen die ook maar een blauwe maandag op een kantoor heeft gewerkt, zal de avonturen van de verwarde cavia herkennen. Van een symbiotische relatie met het koffiezetapparaat tot passief-agressieve e-mails en duizelingwekkende perikelen rond de lief- en leedpot. De verwarde cavia is een grappig en ontroerend boek, onmisbaar voor iedereen die wel eens collega's heeft gehad, of ze misschien nog steeds wel heeft.

  ISBN10 9082430207
  ISBN13 9789082430202

   

  Win het boek!
  Om de reis naar of van je kantoortuin te verlichten geeft Paulien Cornelisse met liefde drie exemplaren van 'De Verwarde Cavia' weg. Sterker nog, ze signeert ze vanavond vlak voor de uitzending. Wil jij dat boek winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

  Het is niet gek dat Cavia verward is. Cavia's worden namelijk Guinese Biggetjes genoemd, terwijl ze noch uit Guinea komen, noch varkentjes zijn. Maar uit welk deel van de wereld komt de cavia wel, oorspronkelijk?

Gerelateerd

 • - Advertentie -

Meer nieuws