De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

'De verwarde cavia’ - Paulien Cornelisse

  •  
08-04-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
828 keer bekeken
  •  
De Verwarde Cavia Paulien Cornelisse
Beschrijving:
Cavia werkt op de afdeling Communicatie. In korte humoristische hoofdstukken leren we haar en haar collega's kennen. Stella van Human Resources. Ruud het enge hoofd van de afdeling Financiën. En Harm-Jan van de IT-afdeling, die al sinds 1999 een tamagotchi in leven houdt. Een cavia die in een kantoortuin tussen de mensen werkt: het klinkt wat onwaarschijnlijk, maar iedereen die ook maar een blauwe maandag op een kantoor heeft gewerkt, zal de avonturen van de verwarde cavia herkennen. Van een symbiotische relatie met het koffiezetapparaat tot passief-agressieve e-mails en duizelingwekkende perikelen rond de lief- en leedpot. De verwarde cavia is een grappig en ontroerend boek, onmisbaar voor iedereen die wel eens collega's heeft gehad, of ze misschien nog steeds wel heeft.
Win het boek!
Om de reis naar of van je kantoortuin te verlichten geeft Paulien Cornelisse met liefde drie exemplaren van 'De Verwarde Cavia' weg. Sterker nog, ze signeert ze vanavond vlak voor de uitzending. Wil jij dat boek winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Het is niet gek dat Cavia verward is. Cavia's worden namelijk Guinese Biggetjes genoemd, terwijl ze noch uit Guinea komen, noch varkentjes zijn. Maar uit welk deel van de wereld komt de cavia wel, oorspronkelijk?
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.