De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De 5 meest bekeken LuckyTV's van afgelopen seizoen!

29-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
686 keer bekeken
  •  
Thumb beste van luckytv
Welke LuckyTV's waren het afgelopen seizoen volgens onze kijkers de allerleukste? 
5. Beelden verwijderd uit Boer Zoekt Vrouw
Op verzoek van spoorbeheerder ProRail heeft Boer Zoekt Vrouw beelden verwijderd uit een aflevering. De beelden zouden volgens het bedrijf te heftig zijn. 
#4: Willy heb warme vingers
Dat ook onze Koning Willy de lijst weer heeft gehaald, zal geen verrassing zijn. Ook dit jaar ging hij met zijn gezin op de foto tijdens het jaarlijkse wintersport-persmoment. Maar zoals we zien, neemt hij dit niet altijd even serieus.
#3: Taakstraf voor Verstappen
Dat Max Verstappen niet alleen snel op de racebaan is, laat deze video zien. Zodra hij zich in een voertuig begeeft, maakt hij er een race ínclusief commentaar van.
#2: Dieuwertje Blok komt aan bij Sinterklaasjournaal
We kijken naar het Mediapark in Hilversum, vlak voordat het Sinterklaasjournaal afgelopen winter weer van start ging. 
#1: Kees van der Staaij zingt 'Blijf Bij Mij, Heer' 
Zoals we kunnen zien is politicus Kees van der Staaij niet alleen actief in de Tweede Kamer, maar ook in een koor. Men kan nog zijn twijfels hebben bij wat hij daar zingt...
Nog 1 bonus LuckyTV, om het af te leren: Defensie helpt herten schieten

Meer over:

luckytv, beste, top 5
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.