De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

DWDD Fotowedstrijd: De Voorselectie

11-03-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
fotowedstrijdvoorselectie
Met meer dan 650 ingezonden beelden was het voor oorlogsfotograaf Eddy van Wessel nog een flinke klus om een definitieve voorselectie te maken voor de DWDD Fotowedstrijd
Uiteindelijk is dit gelukt en heeft hij een Top-10 samengesteld en één winnaar uitgekozen. De winnares, Anne-Marie Vermaat , werd live op televisie bekend gemaakt tijdens de uitzending van vrijdag 11 maart 2016.
De volledige lijst met winnaars, inclusief persoonlijke toelichting van Eddy kun je  hier vinden!
Omdat de ingezonden foto's van dusdanige hoge kwaliteit waren hebben we besloten om de gehele voorselectie ook hier te publiceren. Zodat je op je gemakje nog eens kunt bladeren door alle krachtige zwart-wit foto's die in de race waren tijdens de fotowedstrijd.
Veel plezier!
...
Met dank aan: Eddy van Wessel
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.