De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Freek Vonk gebeten door haai.

02-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1778 keer bekeken
  •  
Freek haaienbeet
Tijdens het filmen voor een nieuw programma is Freek Vonk gebeten door een rifhaai. Op Facebook vertelt hij wat er gebeurd is: “Samen met collega biologen van het Sharklab waren we Caribische rifhaaien aan het onderzoeken bij het eilandje Bimini. Deze vriendelijke haaien zijn, net als eigenlijk alle haaien, ongevaarlijk voor mensen. Toch ging het mis. Een van de haaien heeft een vergissing gemaakt en nam een grote hap uit mijn rechter bovenarm. Ik wist direct: dit is foute boel.”
Freek werd overgebracht naar een ziekenhuis in Miami en maakt het nu goed. We wensen hem veel sterkte! Uiteraard is Freeks liefde voor de natuur verre van getemperd door het voorval:  “Ik werk al vele jaren met wilde dieren en dat brengt natuurlijk grote risico's met zich mee, het zijn en blijven immers wilde dieren. Maar mijn grote passie is en blijft jullie te laten zien hoe mooi de wereld is, jullie figuurlijk mee te nemen naar de meest bijzondere plekken van de wereld om op zoek te gaan naar de gaafste en vreemdste dieren. Dit zal ik altijd blijven doen!!”
Nogmaals beterschap Freek! In december gaf hij in het kader van DWDD University nog college over evolutie
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.