De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Talenten Aan Tafel

08-03-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
extramuzikanten
Giel Beelen stopt met De Beste Singer Songwriter, het programma dat verantwoordelijk is voor de ontdekking van o.a.: Maaike Ouboter, Michael Prins, Nielson, Lucas Hamming én Douwe Bob!
Giel komt namelijk met iets nieuws: Giels Talentenjacht . De talentenjacht, die volledig online is, is op zoek naar muzikanten van alle soorten en maten. Het achterliggende idee is om muzikanten van "slaapkamer tot stadion" te begeleiden en iedereen kan dan ook een filmpje insturen. Op dinsdag 8 maart kwam Giel bij ons langs, samen met alvast drie van 'zijn' ontdekte talenten. Hieronder vind je meer info over hen!
  1. D-Luzion 
Het is rap, poëzie, soul, een scheutje hip-hop, maar met name een ontzettende originele en kritische blik op de wereld.
In 2012 heeft D-Luzion al een single opgenomen met Jiggy Djé: "Sushi Money" en nu is ze terug voor meer.
Klik hier om meer van haar muziek te horen. 
2. Karel J. Schepers 
Deze vijfkoppige band die wordt geleid door, je raad het al: Karel J. Schepers, heeft net hun tweede EP "Vang Me Op" uitgebracht. 
De EP staat vol met catchy, frisse Nederpop en gaat grotendeels over het volwassen worden in relaties.
Meer horen? Klik dan hier.
3. Pim Bossink 
De 21-jarige Pim maakte indruk met zijn zelfgeschreven nummer "When I'm With You", die hij rechtstreeks vanuit zijn slaapkamer ten gehore bracht. 
Een singer-songwriter in hart en nieren, die af en toe een beetje klinkt als een mix tussen Milow en Jason Mraz. Volgens eigen zeggen schrijft Pim graag liefdesliedjes:
" Iedereen maakt wel eens mee dat het gewoon echt hard tegenzit. Dan is het zó fijn om iemand te hebben die je opvangt..."
Luister hier meer van Pim Bossink.
 Meld je hier aan voor Giels Talentenjacht .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.