De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Magische momenten met Dirk Kuijt

20-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Dirk kuijt
Glorieus terugkeren in de Nederlandse eredivisie is maar voor heel weinig Nederlandse voetballers weggelegd. Johan Cruijff won na internationale omzwervingen in 1983 met ‘zijn’ Ajax en een jaar later met aartsrivaal Feyenoord de dubbel. Frank Rijkaard werd in 1995 kampioen én won als toegift de Champions League-finale met Ajax ten koste van zijn oude club AC Milan. En Phillip Cocu werd na zijn terugkeer drie keer achter elkaar kampioen met PSV. Ex-Feyenoorder Dirk Kuyt mag zich ook in dit illustere rijtje scharen.
Na een rijke voetbalcarrière bij Liverpool en het Turkse Fenerbahçe ging hij terug naar Rotterdam om Feyenoord kampioen te maken na 18 jaar. Over zijn kampioensjaar bij de Rotterdammers komt op 21 september de documentaire KUYT uit van regisseur Deborah van Dam. DWDD stond vorig seizoen stil bij de imposante terugkeer van Dirk Kuijt én het kampioenschap van Feyenoord. Woensdag 20 september was hij te gast om te praten over de documentaire KUYT. 
Bekijk onze ode aan Dirk Kuyt: 
Bekijk onze special over het kampioenschap van Feyenoord: 
Meer Sport? Ga naar de rubriekspagina .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.