De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

YouTube-geintje groeit uit tot dikke reclamedeal

10-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
143 keer bekeken
  •  
oven kid
De virale video’s van de Australische vader en zoon Bauer, die muziek maken met instrumenten én een ingebouwde oven, hebben hun geen windeieren gelegd. De YouTube-sterren van het kanaal ‘The Oven Kid’ spelen een belangrijke rol in een nieuwe reclame van een groot Duits postorderbedrijf.
Hun eerste video stamt alweer uit 2014 en werd als geintje geüpload door dochter Jess Bauer; die op haar beurt ook geen kleintje op YouTube is. Sinds vader en zoon Bauer - met miljoenen views - wel heel erg succesvol bleken, hebben ze hun eigen kanaal ‘ The Oven Kid ’ opgezet. Hierop zijn ook andere liedjes te zien van het duo en worden veel video’s van andere YouTubers geliket die een eigen versie van hun hits hebben gemaakt.
Originele versie van ‘When Mom Isn’t Home’:
De reclame-spot waar 'The Oven Kid' in te zien is: 
Meer Extra? Ga naar de rubriekspagina.
Meer grappige video's van internet? Ga naar de pagina van Web Draait Door
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.