De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Mindfulness voor kinderen

22-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
112 keer bekeken
  •  
kind zen
Mindfulness, yoga en meditatie zijn over de hele wereld al enkele jaren hip. Meestal bedoeld om drukke volwassenen te laten ontstressen. Nu maakt bezinning voor kinderen de laatste jaren ook een sterke opmars.
Kinderen van nu zien veel op zich afkomen: presteren op school, sport en muziekles, maar ook nog YouTube en Snapchat bijhouden en de kamer opruimen. Gevolg: stress. Om kinderen te leren daarmee om te gaan presenteert Akwasi een tv-programma: ReChill. Op een speelse en humoristische manier biedt hij kids oefeningen waarmee ze kunnen ontspannen. Bijvoorbeeld om te gaan slapen. Vergeet meditatie en mindfulness, vanaf nu iedereen aan de ReChill!
Hieronder een kleine compilatie om te laten zien dat het voor sommige kinderen best hard nodig is: 
Sommige kinderen doen misschien juist iets te hard hun best: 
Akwasi laat in de studio zien hoe het wel moet:
Meer Extra? Ga naar de rubriekspagina
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.