De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

#OneLess: Amerikanen vernietigen hun wapens

21-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
OneLess_thumb
Veel Amerikanen vernietigen de afgelopen dagen hun geweren en pistolen als reactie op de schietpartij in Florida van afgelopen woensdag. Zij plaatsen hiervan beelden op social media onder #OneLess. 

Scott Pappalardo

De # begon bij de Amerikaanse Scott Pappalardo, die al 30 jaar een AR-15 in zijn bezit heeft. Hetzelfde wapen waarmee de schutter in Florida schoot. Scott gelooft zo sterk dat een Amerikaan een wapen mag hebben, dat hij er zelfs een tatoeage van heeft op zijn schouder. Maar na de schietpartij in Florida was voor hem de maat vol. Pappalardo zette een video op Facebook waarin hij uit woede over het bloedbad zijn AR-15 in stukken zaagt. 
En velen gingen hem na. Op sociale media delen verontwaardigde Amerikanen massaal video’s en foto’s. 
#OneLess foto 1
#OneLess foto 2
#OneLess foto 3
#OneLess foto 4
#OneLess foto 5
#OneLess foto 6
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.