De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Prijsvraag gesloten: Win kaartjes voor Jacle Bow!

  •  
11-05-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Prijsvraag Jacle Bow
Dank voor je interesse, maar de prijsvraag is gesloten.
Dinsdag 10 mei was Jacle Bow ons muziekminuutje en voor hun show zondagavond 22 mei in Sugarfactory te Amsterdam mogen wij 5x2 kaartjes weggeven!
Jacle Bow in Sugarfactory
Jacle Bow combineert heerlijke melodieën met rauwe rock-’n-roll. Moest je vroeger kiezen tussen de Stones of de Beatles, met Jacle Bow heb je het beste van beiden. Sinds hun oprichting in 2013 toerden ze al door de U.S. en hun debuutalbum moet in oktober uitkomen en wordt geproduceerd door Mario Goossens, ook verantwoordelijk voor het geluid van Triggerfinger. Het kan alleen maar goed gaan voor Jacle Bow!
De eerste Nederlandse show van Jacle Bow vindt plaats op 22 mei in de Kleine Zaal van Sugarfactory! De deuren openen om 20:30. Mis dit bijzondere Belgische talent niet, als je houdt van melodieuze rock ‘n’ roll, en jaren zestig en zeventig pop. Het rauwe van The Stones komt samen met de elegantie van The Fab Four, in de muziek van Jacle Bow. Producer Mario Goossens (Triggerfinger) is al fan, en hielp de band om zijn eigen geluid verder te ontwikkelen.
Prijsvraag
Vul je gegevens in en geef antwoord op de volgende vraag:
In april 2015 werd de rockumentary (rockdocumentaire) van Jacle Bow uitgebracht. Wat is de naam van deze documentaire?
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.