De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Stem hier op jouw Oranje-speler van het jaar!

20-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
thumb-internationalvhjaar
We organiseren iets nieuws. Nederland kent het nog niet, Duitsland bijvoorbeeld wel; de eindejaarsverkiezing van de International van het Jaar.
Dit jaar, 2018, het jaar van de wederopstanding van Oranje, is misschien wel bij uitstek het jaar om deze traditie ook in ons land te introduceren. Hoe werkt het? Zo’n vijftig voetbaljournalisten hebben ons hun stem gegeven en daar is een top drie uit gekomen. Jij beslist wie er van die drie spelers uiteindelijk de International van 2018 wordt. Uitslag en wie weet prijsuitreiking, in onze laatste week van december.
Het stemmen is gesloten, dank voor je interesse.
In de uitzending gaven Tom Egbers, Erik Dijkstra, Arman Avsaroglu en Jan Joost van Gangelen al hun stem. Bekijk het fragment hier terug.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.