De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Tim Hofman nomineert Dichter van de Week

18-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
269 keer bekeken
  •  
Tim Hofman nomineert dichter
Tim Hofman heeft voordat hij bekend werd op nationale televisie altijd een carrière als dichter geambieerd. Dit wordt nu alsnog werkelijkheid met zijn eigen dichtbundel: GEDICHTEN VAN DE BROER VAN ROOS. "Mijn eerste grote jongensdroom is altijd schrijven geweest", aldus de presentator in Het Parool.
Om de schoonheid en de kunst van het dichten nieuw leven in te blazen daagt Tim deze week een (relatief) onbekende dichter uit om de gekte van de afgelopen week samen te vatten in een gedicht. Deze week nomineert Tim dichter Derek Otte, die zichzelf liever ‘schrijvenaar en redenaar’ noemt. Aankomende vrijdag zal dus het eerste gedicht van Derek Otte op de site en social kanalen verschijnen.
Kijk hier het gesprek tussen Matthijs en Tim terug over zijn dichtbundel: GEDICHTEN VAN DE BROER VAN ROOS.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.