Vanaf 2 september 2019 weer op NPO 1

 • Top 5: best bekeken gesprekken seizoen 13

  Tumb_gesprektop52018

  Seizoen 13 zit erop! Daarom kijken we terug naar de top 5 best bekeken gesprekken van het afgelopen seizoen, met o.a: Humberto Tan over lage kijkcijfers RTL Late Night en het emotionele gesprek met Britt Dekker over haar vader

  5. Jelle Brandt Corstius reageert op zijn #MeToo-verhaal 

  Brandt Corstius reageerde in onze uitzending van 25-10-2017 op de commotie die ontstond op zijn brief ‘Ik ook. Maar ik kan het niet vertellen’ in Trouw. Jelle zegt seksueel misbruikt te zijn tijdens zijn periode bij het programma Barend en van Dorp.


   

  4. Zondag met Lubach houdt de wereld voor de gek

  Op 4 september 2017, in onze eerste uitzending van seizoen 13, zat ‘stuntman’ Arjan Lubach aan tafel. De presentator van Zondag met Lubch hielt de wereld voor de gek met spin-off van Game of Thrones. Althans, dat beloofde een spannende en gelikte trailer op YouTube. Maar helaas, de trailer bleek nep. Lubach bleek het brein achter de video. 


   

  3. Humberto Tan over lage kijkcijfers RTL Late Night

  Humberto Tan schoof op 29 september 2017 aan om te praten over de teleurstellende kijkcijfers van RTL Late Night. 


   

  2. Britt Dekkers vader was donor

  Op 8 februari 2018 zat Britt Dekker aan tafel over haar YouTube kanaal Paardenpraat.tv maar ook over het recente overlijden van haar vader. De vader van Britt Dekker kwam ten val in zijn bakkerij en was niet meer te redden. Hij bleek zich te hebben aangemeld als donor. Zijn organen helpen anderen aan een beter leven. Britt troost zich met die gedachte. 


   

  1. De Luizenmoeder

  Soms bijtend cynisch en politiek incorrect, soms hartverwarmend. Voor ouders een 'feest' der herkenning, voor anderen een blik in de absolute hel; de serie is in ieder geval het best bekeken NPO3-programma sinds 2002. De zinsnede 'Hallo Allemaal, wat fijn dat je er bent' behoort ondertussen tot ons cultureel erfgoed, vergelijkbaar met 'Goeiesmorgens' uit Debiteuren/Crediteuren. 
  Een gedeelde eerste plek tussen André van Duin en een gesprek met de hele cast van De Luizenmoeder. 

  Kijk hier voor meer DWDD Extra!

   

Gerelateerd