Vanaf 2 september 2019 weer op NPO 1

 • Top 5: best bekeken gesprekken van 2018

  thumb-wdd-gesprekken

  Het jaar zit er bijna op! Daarom kijken we terug naar de top 5 best bekeken gesprekken van de afgelopen maanden, met o.a.: Britt Dekker en Anouk.

  5. Februari: Anouk en Ali B over finale The Voice Of Holland

  Aan de vooravond van de grote finale van het achtste seizoen van The Voice Of Holland zitten 2 coaches aan tafel. Met wekelijks 2 miljoen kijkers is de tv-talentenjacht nog altijd immens populair, maar er is ook kritiek op het stemmen in de show.

  4. Maart: DWDD Heimwee: Hier is... Adriaan van Dis - Stephen Fry

  De zesde keer dat DWDD plaats maakte voor het legendarische boekenprogramma van Adriaan van Dis. Een van de gatsen: de Engelse komiek, schrijver, acteur en presentator Stephen Fry.

   

  3. Februari: Britt Dekkers vader was donor

  De vader van Britt Dekker kwam ten val in zijn bakkerij. Helaas was hij niet meer te redden. Hij bleek zich te hebben aangemeld als donor. Zijn organen helpen anderen aan een beter leven. Britt troost zich met die gedachte en hield daarom een pleidooi vóór de donorwet. Het gesprek bracht veel reacties teweeg.

   2. Oktober: Emotioneel gesprek met Anouk over haar nieuwe Nederlandstalige album 'Wen d'r maar aan'.

  ‘Wen d’r maar aan’ heet het nieuwe album van Anouk. En ja het is even wennen: de hele plaat zingt ze in het Nederlands, maar dat klinkt ouderwets fantastisch. Ze schoot vol toen Matthijs haar songtekst voorlas.

  1. De hoofdrolspelers van De Luizenmoeder in de studio!

  De dag na de première op NPO3 zaten Ilse Warringa en Diederik Ebbinge aan tafel! De serie werd in 2018 een enorm succes.

   

   

   

Gerelateerd