Elke werkdag, 19:00 op NPO 1

 • Top 5: de populairste LuckyTV’s van het seizoen

  LuckyTV Willy beste van 2015 2016 DWDD top 5

  Welke Lucky TV’s zijn het vaakst teruggekeken in het afgelopen seizoen? Hint: Nederland houdt nog altijd van de monarchie.

  5. Kom d’r maar in
  Het mag geen verbazing heten dat Koning Willy deze lijst heeft gehaald; ook in 2015/2016 was de monarch onverminderd populair. Niet in de laatste plaats omdat de Haagse goedzak het hart op de juiste plaats heeft zitten: op zijn tong. Dat blijkt maar weer uit deze gezongen kerstgroet aan Syrische vluchtelingen.

  4. Feestbegroting
  Goed nieuws mag best een beetje leuk aangekleed worden. Alleen verschillen Max en Willy tijdens de troonrede van 2015 een beetje over de definitie van ‘leuk’. Ach ja, zolang Ruud Lubbers en ene ‘Janine’ het maar kunnen waarderen, nietwaar?

  3. Waar is het mis gegaan?
  De enige persoon die Willy nog een beetje naar de kroon kan steken is… Danny Blind, dames en heren. Want hoe kan het toch dat we het EK voetbal niet gehaald hebben? Danny heeft een pasklaar antwoord.

  2. I've Got the Power (Prinsjesdag 2)
  Opnieuw wordt duidelijk waarom Willy zo populair is onder zijn onderdanen: hij en Max zijn ook maar gewoon mensen. Mensen die overhoop liggen met hun kinderen, hun (schoon)moeder graag voor de gek houden en niet vies zijn van een feestje. Met dank aan dj Ankie werd het uiteindelijk toch nog héél gezellig na afloop van de troonrede.

  1. Koningsdag 2016
  Maar liefst vier van de vijf populairste Luckies van dit seizoen komen op conto van de Koning, met als hoogtepunt uiteraard de Lucky TV waar heel Nederland op Koningsdag naar uitkijkt. Alles zit erin: een zenuwachtige burgemeester, een opstandige Amalia, een gierende Max, een rap over ‘klaargaan’ en natuurlijk een Willy die in al zijn goedheid de Zwolse organisatoren tot op het bot beledigd terwijl hij ze een compliment probeert te geven.

  Meer LuckyTV? Klik hier en kijk álle Lucky’s terug op de Lucky TV-overzichtspagina.

Gerelateerd

 • - Advertentie -

Meer nieuws