De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Web Draait Door: dit waren de online trends van 2018

  •  
12-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
wdd-thumb
In de rubriek Web Draait Door elke werkdag een mooie, leuke, spannende, intrigerende video of fotoreeks van 't web.
Elk jaar maakt zoekmachine Google een lijstje van de trends van het afgelopen jaar. Vandaag werd het jaaroverzicht van 2018 gepubliceerd, waaruit blijkt dat we in Nederland – in vergelijking met vorig jaar – het meest gezocht hebben op de Zweedse DJ Avicii. De meest gezochte Nederlander was Max Verstappen. De lijst geeft een goed beeld van wat we interessant vonden.
Afgelopen jaar overleed de populaire producer en DJ Avicii en na zijn onverwachte overlijden werd zijn muziek nog meer gedraaid. Niet gek dus dat hij bovenaan de lijst staat. De Nederlandse zangers Glennis Grace staat op nummer twee, hoogstwaarschijnlijk is dat te danken aan haar succes bij America’s Got Talent.
De meest gestelde vraag dit jaar was “Wat is de dividendbelasting”, Boer zoekt Vrouw het populairste televisieprogramma en PSV de meest trending voetbalclub. Bekijk de volledige lijst en andere categorieën hier.
Ten slotte maakte de zoekmachinegigant ook een filmpje vol goeds: een compilatie van allerlei momenten van het afgelopen jaar.
Klik voor  meer Web Draait Door
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.