De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Web Draait Door: Enorme python verstopt zich achter muur

  •  
15-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
WDD slang muur
Gisteren werd een 4,5 meter lange python achter een muur vandaag gehaald in een woning in Bangkok, Thailand. Huiseigenaar Somchai Subdang (45) was tv aan het kijken toen hij een vreemd geluid hoorde achter de muur in zijn woonkamer.
Hij legde zijn oor tegen de muur en sprong van schrik naar achter toen hij iets hoorde sissen. Somchai schakelde hulpverleners in die met een hamer de muur open sloegen. Reddingswerker Bang Sem, die samen met zijn collega in een paars t-shirt te zien is in de video, zei: “Dit was een ongewone plaats om de slang te vinden. We denken dat het door een gat in de muur naar binnen is gekomen om zichzelf te beschermen tegen de regen.” 
De reddingswerker gaf zijn zoon een telefoon die het incident vervolgens filmden. De slang is later overgedragen aan natuurwerkers in het Thung Khru-district van de stad, die het beest op een later moment vrij zullen laten. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.