Vanaf 2 september 2019 weer op NPO 1

 • Wie is ‘Taxi Terug’ presentatrice Samya Hafsaoui?

  Samya Tumb

  De 23-jarige Samya Hafsaoui is een BNNVARA Academy presentatrice. BNNVARA Academy is dé plek waar nieuw talent zich ontwikkelt tot mediaprofessional. Twee keer per jaar werven we de grootste talenten voor de verschillende afdelingen binnen BNNVARA. 

  Samya komt uit het, naar eigen zeggen, supermooie Amsterdam. Ze wilde een tijdje dokter worden, maar is toch maar Media, Kunst, Design en Architectuur aan de VU gaan studeren. Voordat ze daaraan begon heeft ze eerst een jaar Engels gestudeerd omdat ze heel graag schrijfster wilde worden. “En stiekem wil ik dat nog steeds”, voegt ze toe. Maar uiteindelijk heeft het presenteren toch gewonnen. Samya: “Dat is wat ik nu het liefst doe”. Op 20-3-2018 was ze tafeldame:

  Ze speelde ook nog een cover van Etta James voor de uitzending:   In ‘Taxi Terug’ rijdt Samya na de uitzending met één van onze tafelgasten mee naar hun volgende bestemming. Tijdens de taxirit interviewt Samya de gasten over de uitzending, over wat hen op het moment bezighoudt en worden de gasten regelmatig geconfronteerd met jouw vragen en opmerkingen van sociale media.

  Kijk hier alle 'Taxi Terug' filmpjes. Met Daan Roosegaarde, Youp van 't Hek, Paul Witteman en George van Houts. 

Gerelateerd