De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

2x Weekend Tickets Voor Lowlands 2017 (prijsvraag gesloten)

20-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Future-Islands-014
Afgelopen maandag was de Amerikaanse band Future Islands bij ons te gast. Hoewel ze bekend staan om hun synth-pop, zijn ze ook groot hip-hop liefhebbers. We hebben daarom de mannen een ultieme hip-hop playlist laten samenstellen, deze kun je hier beluisteren . Ben jij groot Future Islands fan en heb jij ook nog eens gedegen hiphop kennis? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk 2x een weekendticket (incl. camping) voor Lowlands 2017 weggeven! Het enige dat jij moet doen om te winnen is meedoen met de prijsvraag en wie weet kan jij je tentje deze zomer uitgooien in Biddinghuizen en losgaan op Lowlands Festival bij Future Islands
(Deze prijsvraag is gewonnen door Emma Dellius)

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.